YAHWEH REAL CONCEPT
Prisvärd budtransport.
Berätta mer

Tjänster

Nya och innovativa sätt att säkert och kostnadseffektivt transportera varor.

Transport

Mottagande och leverans av varor

Varuhus

Lokala samlingar och leveranser till olika lager för lastkonsolidering

Blixt Snabbt

Snabba och pålitliga transport tjänster

Försäkring

Försäkring på varor till värdet av de deklarerade fakturorna

Om Oss

Lär känna oss.

Yahweh Real Concept

Är ett privatägt bolag med 4 stjärnor av UC-kreditbetyg i Sverige. Med ödmjuk början i 2015 växer bolaget gradvis och strävar efter att bli ledande inom transport och logistiklösning av val inom vägtransporter I Sverige och Norden.

Vår Vision

Yahweh Real Concept syftar till att erbjuda prisvärda, one-stop-transporter logistiska för alla typer av vägtransporter i Sverige och Norden. Vi strävar efter att vara det mest framgångsrika transport- och logistikföretaget i regionen och kontinuerligt förbättra vår marknadsandel genom att erbjuda konkurrenskraftiga priser i kombination med överlägsen service, optimal användning av tillgängliga resurser, innovations- och kostnadsbesparande initiativ.

Våra företagsvärden

Företaget syftar till att behålla och växa en profil på marknaden genom att upprätthålla service excellence. Ger överlägsna transportlösningar enligt kundens behov. Behandling av personal och kunder med respekt och ärlighet. Utnämnande av högkvalitativ personal som uppmärksammas av ordentlig omfattande bakgrundskontroller. Utveckla nya och innovativa sätt för säker och kostnadseffektiv transportion och erbjuda kunder, en dedikerad, personlig service.

Kontakta oss

Skicka oss ett meddelande.